Česká výroba, žádná Čína !!

06 / 05 / 2018
Česká výroba, žádná Čína !!

Tento článek nesouvisí se cvičením nebo přímo vybavením, ale chtěli bychom pouze zákazníkům přiblížit naši filozofii výroby a prodeje značky Gregor Gym.


Vše co vyrábíme a prodáváme je vyrobeno a navrženo čistě jen v České republice. Pokud zakoupíte výrobky Gregor Gym s vyráženým našim logem, tak si můžete být naprosto jistí, že vše bylo vyrobeno v ČR a podle naší výrobní dokumentace a postupů. Veškeré naše produkty se neustále inovují a zlepšují na základě našich a zákaznických zkušeností a poznatků. Tyto změny zapracováváme do výrobní dokumentace a následně posíláme k výrobním kooperantům v ČR. Jedině tak máme maximální kontrolu nad výrobkem a jsme schopni vyrobit produkt přesně podle našich představ a přísných kritérií bez možnosti případných odchylek při výrobě například v Číně. Tento proces je velice náročný, ale z dlouhodobého hlediska přínosný pro celou naši zemi. Proč?  Celý tento výrobní kolotoč se odehrává v tuzemsku od začátku až do konce. Výrobní zisky firem jsou vždy v rámci ČR, u kterých se odvádí veškeré daně do naší státní kasy. Tím jsme schopni alespoň malým podílem zlepšovat život v naší zemi. A to je pro nás to nedůležitější, proč to děláme. Dodat česky výrobek v te nejvyšší kvalitě a v rámci mantinelů jen naší státní ekonomiky. K výrobě, návrhu, prodeji a servisu přistupujeme jinak než konkurenční firmy, které pouze přeprodávají čínské výroky pod svoji značkou. Bylo by nám hanbou nechat si zaslat tisíce výrobků z čínského čí jiného trhu, nalepit na to jen naše logo a následně třeba zaručovat kvalitu výrobku, který vyrobil někdo jiný bez jakéhokoliv citu. Ano, proč kupovat originální příslušenství, když existuje náhrada za poloviční cenu, která taky nějak funguje? Proč kupovat potraviny od českého dodavatele když nám je z Brazílie dovezou za poloviční cenu? Na tuto otázku si musí odpovědět každý sám. Značka Gregor Gym vždy půjde cestou vlastní výroby čistě na tuzemském trhu. Můžeme předprodávat jiné konkurenční výrobky, ale pokud si od nás koupíte výrobek Gregor Gym, tak Vám garantujeme prvotřídní českou práci.

Pro většinu spotřebitelů je toto naprosto nepodstatné. Pro mnohé je jediným a hlavním kritériem nejnižší cena výrobku. Toto rozhodnutí naprosto respektujeme a bohužel ať se někdy snažíme sebe víc, tak nejsme schopni těmto zákazníkům vyhovět. A proto, pokud se ztotožňujete s naši filozofií a hledáte prvotřídní kvalitu, tak jsou posilovny Gregor Gym určené právě vám a jsme připraveni Vám poskytnout maximální servis.